Bug The bug/error trail

Discussion in 'Development and Improvement section' started by MOZ, May 23, 2012.

Share This Page

  1. JD666

    JD666 RAID Leader Staff Member

    Messages:
    6,584
    Likes Received:
    1,801
    Reputation:
    5,403
    The quick navigation at the top -

    quick navigation top.JPG



    And the quick navigation button at the bottom-

    quick navigation bottom.JPG
     
  2. Luciffer

    Luciffer Satan Spawn Staff Member

    Messages:
    870
    Likes Received:
    599
    Reputation:
    1,184
    It's pulling up the default WP 404 which works inside the XF Community folder:
    As in http://www.raid101.com/community/garbage

    If XF had it's own custom 404 ... we could tell whether it's WP or XF doing this :(
     
  3. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
    Then the only option is uninstall WP till we can be sure :(
     
  4. Luciffer

    Luciffer Satan Spawn Staff Member

    Messages:
    870
    Likes Received:
    599
    Reputation:
    1,184
    Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! (we need a crying icon) cry.png but smaller ... cry2.png
    --- Post Merged: Jun 11, 2012 10:34 AM ---
    Still too big.. Smaller still cry3.png
     
    JD666 and ManISinJpr like this.
  5. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    I made smily request thread for this :p
     
  6. Luciffer

    Luciffer Satan Spawn Staff Member

    Messages:
    870
    Likes Received:
    599
    Reputation:
    1,184
    Removed password protection for the site...
    But that's NOT solving the issue.

    Granted it's pulling up the WP 404 page.. since the WP install is on root..
    But why's it pulling the 404 page to begin with? :(

    Putting back the password protection now
     
  7. Luciffer

    Luciffer Satan Spawn Staff Member

    Messages:
    870
    Likes Received:
    599
    Reputation:
    1,184
    As far as I can tell.. the problem seems to be coming from the Forum Prefixes side.
    Want to disable that temporarily to see.. But don't want to mess with the XF Admin panel..
    And there seem to be 2 of these: Prefix Forum Listing 1.1.0 & List Prefixes 1.0.0 build 2 (why are there 2?)
    So.. ManISinJpr / harryneopotter : Can we please temporarily disable these to see?
     
  8. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
    What prefixes and how did you find out..
    I could see that the wp-content is the source of this page and that is coz xenforo is showing a error page.. !!!
    I will disable the prefixes and then see again !!!
     
  9. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    The two have different tasks, one is for listing the prefixes on the top when browsing a forum and the other is for showing the prefixes under each forum on the main community page.
     
    JD666 likes this.
  10. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
    But this is happening with all prefixes !!
    we can't just disable them !!!
     
  11. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    What is happening with the prefixes?

    My previous post was in response to Luciffer
     
  12. Luciffer

    Luciffer Satan Spawn Staff Member

    Messages:
    870
    Likes Received:
    599
    Reputation:
    1,184
    Nothing's wrong with the prefixes...
    I suspected something with either of the 2 plugins..
    Using a webmasters tool thingy on Firefox
    It keeps searching for a prefix something before it hangs by pulling up the 404 :(

    But that's not the case. Me and HNP already tried disabling both..
    But.. It's almost certainly something with one of the plugins...
    Page keeps querying for something before it hangs and looks for the 404

    Naturally the 404 is the WP 404 that's on the root.. since there's no custom 404 in the community folder..
    But the real question is why is it looking for the 404 to begin with :)

    XF didn't have any files in root that WP could have overwriten..
    And only other thing WP could have done is changed permissions in the Community folder...
    None of those.. so not a chance WP is responsible for this.
    Specially since we haven't even started installing the bridge :)
     
  13. harryneopotter

    harryneopotter NEO is my middle name ! Staff Member

    Messages:
    1,161
    Likes Received:
    606
    Reputation:
    1,629
    found the culprit....
    the addon - Check similar threads before posting.

    but the issue is, it was working fine before. So why is it PMSing now ?
     
    Latest Given Reputation Points:
    ManISinJpr: 41 Points (Nice work !! but what should we do about it !!) Jun 11, 2012
  14. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    Solved!!! BAM! It was the similar threads plugin. MOZ to the rescue
     
    Latest Given Reputation Points:
    Luciffer: 50 Points (Thanks MOZ !!!! Super Call!! We're really lucky to have you with us :)) Jun 11, 2012
    ManISinJpr and Luciffer like this.
  15. Luciffer

    Luciffer Satan Spawn Staff Member

    Messages:
    870
    Likes Received:
    599
    Reputation:
    1,184
    Perfect ... Problem Bye Bye.. thanks to MOZ .. also HNP's efforts :)
    Thanks a lot guys :)
     
    JD666 and ManISinJpr like this.
  16. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    Only 25% of the problem is solved. We still need to find out how to use the plugin and not have the errors. Get working boys!
     
  17. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
    Yes, we need that plugin !!!
    I will uninstall it and then install it again !! then we will see what wp did to mess our xen install !!!

     
  18. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    Good, although I don't think it would make any difference. We would most likely have to check how the plugin is quering for the older threads to suggest, something in there.
     
  19. Luciffer

    Luciffer Satan Spawn Staff Member

    Messages:
    870
    Likes Received:
    599
    Reputation:
    1,184
    LOL ManishDa's still adamant about blaming WP for this LOL
    WP didn't/couldn't have done anything to XF..
    It doesn't even know XF exists.
    Things it COULD have done.. Like change parent file permissions that affected the child folder.. we already checked for :)
    If anything.. your plugin (Dunno how it works) is trying to query the parent folder :)
     
    JD666 and ManISinJpr like this.
  20. JD666

    JD666 RAID Leader Staff Member

    Messages:
    6,584
    Likes Received:
    1,801
    Reputation:
    5,403
    Bug - Tagging suggestions are not being displayed in the quick reply window. However when you start a thread the suggestions are present. Anyone else getting this??/
     

Share This Page