Bug The bug/error trail

Discussion in 'Development and Improvement section' started by MOZ, May 23, 2012.

Share This Page

  1. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    Image upload box does take time, I sent you the video too, remember? And I have had it the same way on my laptop and PC and other XF based sites too.
     
  2. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
    Thenits your browsers brothers !!
    X_ray, do you also face the same problem ?
     
  3. X_ray

    X_ray Raid Leader

    Messages:
    18
    Likes Received:
    15
    Reputation:
    51
    I am trying to replicate the errors here !

    No, it didn't take time.
    I am on Windows 8, running the browser n its slowest config in the tiled interface of win 8.
    I am gonn do a check on the windows 8 normal IE 10 now.
     

    Attached Files:

    Latest Given Reputation Points:
    ManISinJpr: 51 Points Jun 1, 2012
    ManISinJpr likes this.
  4. X_ray

    X_ray Raid Leader

    Messages:
    18
    Likes Received:
    15
    Reputation:
    51
    Now I am on the default Win 8 desktop version !!
    let me try !
    The image uploader appeared instantaneously and the images in multiple this time uploaded fine !!
    I am sue that what the users are seeing is something else..
    mavizen_coo_bike_2.jpg super-car-photos-1.jpg mavizen_coo_bike_2.jpg super-car-photos-1.jpg
     
    ManISinJpr likes this.
  5. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
  6. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
  7. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    That is in very browser, I guess I was expecting more fluidity from XF, like everything else.
     
  8. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
    In very browser or every browser.. ;)
    But seriously, I think that the situation is going to get better, I want you all to compare the situation in the original xenforo running forums from us !
    I want to be sure that we are offering the best experience there is ! Period.
     
  9. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    It's the way XF is, I checked XF forums, they have mentioned this and are recommending using the HTML 5.0 uploader for the next version.
     
    JD666 and ManISinJpr like this.
  10. ManISinJpr

    ManISinJpr Want to resurrect.. !!!

    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    488
    Reputation:
    1,326
    I like this very much about you !! that you read... :D
    Trust me, I reached where I am today coz of my reading and doing !!!
    AND now Moz.. I want you to get down to making a smiley sprite !!! urgently !!
     
    harryneopotter likes this.
  11. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    Thank you. I try. :)
     
  12. harryneopotter

    harryneopotter NEO is my middle name ! Staff Member

    Messages:
    1,161
    Likes Received:
    606
    Reputation:
    1,629
    reading is the best thing u can do !
     
    ManISinJpr likes this.
  13. JD666

    JD666 RAID Leader Staff Member

    Messages:
    6,584
    Likes Received:
    1,801
    Reputation:
    5,403
    bug - When i quote a post which has a image in it, the image does not come up in my post. It just says attachment so and so.

    Is this a feature, or is there some BB code to display image?
     
  14. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    Need to check.
     
  15. JD666

    JD666 RAID Leader Staff Member

    Messages:
    6,584
    Likes Received:
    1,801
    Reputation:
    5,403
    Bug - Is it just for me, or the gif images in the medals are stuttering, also when I type in the reply box, The text keeps stuttering as it comes up on the screen.
     
  16. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
    For you only, not happening with me.
     
  17. dbg

    dbg RAID Staff Staff Member

    Messages:
    3,111
    Likes Received:
    1,144
    Reputation:
    2,952
    GIFs all working fine on Chrome n Firefox (Latest versions)
     
  18. JD666

    JD666 RAID Leader Staff Member

    Messages:
    6,584
    Likes Received:
    1,801
    Reputation:
    5,403
    gif working fine for me as well.

    Bug - Cannot upload images to the mascot/logo design thread. Tried png and jpeg both. Anyone wants, I can mail them the file to test.
     
  19. MOZ

    MOZ RAID Leader Staff Member

    Messages:
    2,362
    Likes Received:
    1,064
    Reputation:
    4,403
  20. JD666

    JD666 RAID Leader Staff Member

    Messages:
    6,584
    Likes Received:
    1,801
    Reputation:
    5,403

Share This Page